Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2009 16:49 - Смъртта му(разказ определен с израза "Найки, брутална си!")
Автор: nikkey Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1416 Коментари: 2 Гласове:
0



Тя бе странна жена, която вече часове наред седеше на пейката пред малкия магазин за хранителни стоки и наблюдаваше витрината.Тъмните очила, черните дрехи и кожените ръкавици придизвикваха любопитните погледи на минувачите да я заглеждат, а по-смелите мъже дори подвикваха някоя мръсна дума по нейно име, тя обаче продължи да седи тихо на пейката с гордо изправен гръб, крастосани грациозно крака и с ръце в скута си.
Никой нямаше идея какво чака, само тя единствена знаеше каква бе целта й. Рядко, почти незабелязано, тя вдигаше китка към очите си, сваляаше очилата си, позволявайки на оцелилите точния момент минувачи да зърнат красивите кехлибарени очи, които се криеха под тях, и поглеждаше сребърния часовник на ръката си, явно бе, че чака някой. Но кой?!

...Мракът падна и часът дойде, поне така личеше. Жената се изправи грациозно и се запъти към уличката до магазина, високите и токове се забиваха със съла в плочките оствяйки тракащ звук след себе си. Тя се спря и опрая на сетаната, явно очкакваше някой. Чу се тихо щтракване, а после в уличката навлезе висок едър мъж, познат на всички като собственика на малия магазин за хранителни стоки. Жената пресрещна пътя му с усмивка, а мъжът отстъпи.

- Беки не го прави, знаеш, че те обичах просто любовта си отиде... - каза мъжът без тя да е направила каквото и да е действие, сякаш това не се случваше за пръв път...

Жената или Беки както я нарече той пристъпи към него с ехидна и злобна усмивка, макар тъмнината тя не махаше очилата си.

- Беки не прави прибързани неща... - прошепна мъжът, човек би се очудил колко оплашен бе той имайки предвид, че седи пред жена, която с лекота можеше да пребори или поне така беше на пръв поглед.

Целта на Беки бе повалена с един удар от нейна страна и мъжът бе на земята. Когато понечи да се изправи жената сложи крака си на гърдите му. Острото 8 сантиметрово токче лъсна на фона на уличната светлина.

- Беки, не... - но той не успя да довърши...

Прекъсна го зловещ пукот, токчето на жената бе забито в областта на сърцето му. Всичко бе приключило за секунди. Още когато острия ток проби плътта му, коагто токчето се заби в нея рязко и силно...
Секунди по-късно от гърдите на мъжа се откъсна мощен вик, който му бе последния. Главата му се обърна на една страна, а от устната му се стече струйка алена кръв...Беки извади обувката си от гърдите му, държеше се сякаш не бе сторила нищо. Отдалечи се няколко метра, след това се чу гърмеж, а из въздуха се разнесе миризма на барут...
На следващия ден в сутришния вестник на глвната странице бе следното загалвие:

Мъж бе брутално убит! Убийцата и по-късно самоубилата се бе намерена на няколко метра от жертвата, тялото й бе намерено все още топло, а на дясната й китка бяха изписани думите "Щом не си мой не си ничий! Щом не съм твоя, по-добре да съм мъртва!"...

XOXO
Nikkey =)



Тагове:   смъртта,


Гласувай:
0



1. анонимен - Найк найстна леко брутално, но м...
25.10.2009 17:50
Найк найстна леко брутално,но много хубаво!Добре е написано!Хихих страхотан си
цитирай
2. nikkey - Найк найстна леко брутално, но м...
25.10.2009 18:01
анонимен написа:
Найк найстна леко брутално,но много хубаво!Добре е написано!Хихих страхотан си


Хихи веднага мога да позная кой е това. Мерси Аленце {{}} XOXO
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikkey
Категория: Лични дневници
Прочетен: 40060
Постинги: 12
Коментари: 25
Гласове: 23
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031